375838_202778346520912_777225530_n.jpg
Horeca

Het Thé Huis

Het horecagedeelte op ons park neemt een belangrijke plaats in. Het tennissen komt weliswaar op de eerste plaats maar het après tennis hoort er ook echt bij.

Het Thé Huis heeft een volledige horeca vergunning. In de zomer zijn we open van 08.00uur tot 00.00uur en in de winter van 08.30uur tot 18.30uur. Je kunt bij ons ontbijten, lunchen en/of dineren. 


Het intieme karakter wordt mede bepaald door de kleinschaligheid en de orginele inrichting. 


Feesten en partijen 

Het is mogelijk om een eigen feest op het tennispark te organiseren. Ben je jarig, een familiefeest, bedrijfsuitje of gewoon omdat het kan, wij maken er een feestje van. Gebruik maken van de tennisbanen is een optie. Het organiseren van een tennistoernooi kun je zelf doen of wij regelen het voor je

De horeca verzorgt tijdens het feestje de hapjes en de drankjes. Het is ook mogelijk om de lunch en/of diner door ons te laten verzorgen. Kortom er is heel veel mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en eventuele openstaande data om je evenement bij ons te laten plaatsvinden. Neem contact met ons op via het Park of via het contactformulier op de contactpagina.