DSC_0239.JPG
Het Park

Het park is geopend vanaf 08.00 uur ‘s ochtends. Er kan worden getennist totdat het donker wordt, het Thé Huis is open tot 24.00 uur.

Tennispark De Molenkrocht

Een uniek tennispark met een sterk sociale functie. Of je recreatieve tennisser bent of voor een topprestatie komt, je zal ongetwijfeld geraakt worden voor de gemoedelijke sfeer en de lieflijke uitstraling. De drie gravelbanen en het alom geroemde Thé Huis liggen in het centrum van het bosrijke Noordhollandse dorp Bergen.

Het park is het gehele jaar open. Je kunt dus, en dat is zeer bijzonder in Nederland, het hele jaar buiten tennissen op gravelbanen. Door een speciaal drainage systeem blijven de banen ook bij minder gunstige weersomstandigheden uitstekend bespeelbaar.

Het tennispark is een privé park en reeds in 1918 gesticht. Vandaag de dag wordt het park beheerd door Petra en Jan Donders. Het gezellige Thé Huis heeft een volledige Horeca-vergunning.

De banen

Het park kent een tweeledig speelsysteem (lidmaatschap en ‘losse banen’ huur) waardoor het voor iedereen mogelijk is om optimaal gebruik te maken van ons park. Je huurt een baan voor een vast tarief per seizoen en je hebt dan beschikking over een baan op een vast uur in de week. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kosteloos extra banen te gebruiken op vrije uren. De beschikbaarheid van de banen op vrije uren is een korte termijn planning en wordt meestal telefonisch geregeld.


Speciaal voor de jeugd die een lidmaatschap hebben zijn er banen op bepaalde tijden gereserveerd. Wil je gebruik maken van deze banen, kan je even bellen om de baan te reserveren. 


Naast het reguliere lidmaatschap is het ook mogelijk om, indien beschikbaar, een losse baan te huren. Dus ook toeristen en mooi weer tennissers kunnen bij ons terecht om een balletje te slaan. 

Faciliteiten

Het park is van de volgende faciliteiten voorzien:

  • Clubhuis
  • Kleedruimte
  • Toiletten
  • Doucheruimte