PA043918.JPG
Jeugd

Jeugdlessen

Tennispark de Molenkrocht besteedt veel tijd aan de jeugd. Jeugdtraining vindt plaats in groepsverband. Het is fijn om veel verschillende tegenspelers (lees verschillende niveau's) te ervaren, kinderen doen daar enorm hun voordeel mee en leren snel. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen bij ons komen tennissen.

Elke dag na schooltijd worden er jeugdlessen gegeven. De kinderen worden ingedeeld op niveau en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes. Plezier in het tennis en plezier met elkaar op de baan is bij ons heel belangrijk. 

De trainingen zijn wekelijks, met uitzondering van de (school)vakantie periodes. Het lesjaar is ingedeeld in twee periodes, een zomer- en een  winterperiode.

  • Zomertraining: start eerste week april
  • Wintertraining: start half oktober

Uitvaldagen winterseizoen 2023-2024:

Kerstvakantie zaterdag 23 december t/m zondag  7 januari 2024
Voorjaarsvakantie zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari
Parkonderhoud maandag 25 maart t/m vrijdag 29 maart

Uitvaldagen zomerseizoen 2024:

2de paasdag maandag 1 april 
Koningsdag zaterdag 27 april
Meivakantie zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei 
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei
2de Pinksterdag maandag 20 mei
Zomervakantie zaterdag 20 juli t/m zondag  1 september
  • Voor verdere informatie kan je contact opnemen met het Park of kan je jezelf inschrijven door het contactformulier op de contactpagina volledig in te vullen. Vermeld hierbij 'Vraag/opmerking': Inschrijving Jeugdtennisles!

Naast de lessen kunnen leden ook gebruik maken van speciaal voor hen gereserveerde uren op de banen. Daarnaast kunnen jeugdleden buiten deze uren ook gebruik maken van de banen als deze niet bezet zijn. Hiervoor kun u contact opnemen met het park.


Jeugdtoernooi

Twee keer per jaar organiseren wij voor de kinderen die bij ons lessen een jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi is de afsluiting van de zomer of winterperiode. Tijdens het toernooi kunnen de kinderen laten zien hoe ze vooruit zijn gegaan en natuurlijk hoeveel plezier ze er in hebben. Voor de kinderen die nog niet mee kunnen doen met het toernooi organiseren we een spelletjesmiddag.

De jeugdtoernooien zijn dit jaar op de volgende data's:

  • Voorjaarstoernooi: 18 maart tot en met 22 maart
  • Najaarstoernooi: 14 oktober tot en met 25 oktober