P8283243.JPG
Het Molenkrochttoernooi

Het Molenkrochttoernooi

Ieder jaar organiseren wij in augustus tien dagen lang het Molenkrocht toernooi. Dat is dit jaar van vrijdag 18 augustus t/m zondag 27 augustus en dit jaar een hele speciale editie, want het is namelijk het 100-jarig jubileum.

Het tennisevenement van het jaar in Bergen. Ruim 300 spelers, 250 wedstrijden en dat op slechts drie banen tien dagen lang. Wat het toernooi zo bijzonder maakt zijn de unieke Molenkrocht-regels. Er wordt gespeeld in vier verschillende categorieen (A1, A2, B1 en de B2). In welke categorie je wordt ingedeeld is elk jaar weer een verrassing. Iedereen kan met iedereen spelen, op welk niveau dan ook. De wedstrijden duren een uur waarbij er bij een gelijke stand een beslissende game wordt gespeeld. Dit maakt een wedstrijd extra spannend! Het enige moment dat het terras stil is, is tijdens zo'n beslissende game. 

Tijdens de wedstrijden zit het terras namelijk gezellig vol met trouwe supporters. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn ze aan het genieten van de wedstrijden.

Elke dag wordt er door de keukenbrigade een heerlijke maaltijd bereid. 

Wil jij ook mee doen aan het Molenkrochttoernooi 2023. Schrijf je dan hier in.


 

 

Tennispark De Molenkrocht

ondersteunt Stichting Schoolproject Ethiopiƫ

Tennispark De Molenkrocht ondersteunt dit hele jaar het goede doel Stichting Schoolproject Ethiopië.

Lees meer