afb_161_104913_big.jpg
Winkel

Winkeltje

In ons winkeltje in het Thé Huis verkopen wij de nieuwste rackets. De merken die wij verkopen zijn Wilson, Head, Babolat en Prince. Voor de jeugd hebben we voor alle leeftijden kinderrackets te koop. Wil je graag een nieuw racket, dan kan je altijd bij ons om advies vragen. Tevens is er van elk model een test racket aanwezig. Je kunt deze vrijblijvend testen, ook op andere tennisbanen. 

Naast rackets verkopen wij ook tennisballen, tennistassen,  dempers, snaren, gripjes en blessurepreventie artikelen. Mocht je iets missen in de winkel, kunnen we het altijd voor je bestellen. 


Ook kun je jouw racket opnieuw laten bespannen op onze Wilson Baiardo bespanaparaat. Het betreft een professionele en computer gestuurde machine. Eenzelfde machine wordt ook gebruikt voor professionele spelers. Jouw racket wordt binnen 24 uur van een nieuwe bespanning voorzien. Weet je niet zeker of je racket opnieuw bespannen moet worden? Dan kunnen wij dit na meten op een ERT300 hardheidsmeter. Aan de hand van dit apparaat kunnen wij zien of de snaren nog op spanning staan of te zacht zijn en het opnieuw bespannen moet worden. 

In ons assoriment hebben we verschillende soorten snaren. Van soepele multifilament snaren die comfortabel aanvoelen en beter zijn voor spelers met een gevoelige arm, tot stugge polyester snaren voor spelers die veel controle nodig hebben binnen hun spel. Weet je het niet zeker wat bij jou past, dan kun je altijd om advies vragen.